Ahad, 17 Disember 2017

17122017 : Batu Bersusun, Balung Cocos Tawau

Assalamualaikum guysss. Hari ini 17 desember 2017 sekali lagi, buat kali yang kedua aku pergi ke Batu Bersusun di Balung Cocos Tawau ( boleh rujuk entri sebelum sebelum ini ) Kali ini memang plan yang gila & betul-betul last minutes sampaikan aku tak tukar baju yang aku pakai di rumah 😂 


Pukul 1.16 petang tadi, Kak Ain whatsapp tanya perjalanan ke Batu Bersusun & tiba-tiba ajak ke sana pukul 2 petang. Hahaha. Kami cuma 9 orang, berkumpul di Batu 8 ( beli makanan, tunggu orang dll ) kami bertolak ke sana dan tiba lebih kurang pukul 3.15 petang. Makan, selfie & mandi-mandi tu wajib lah kan. Ada kejadian yang tidak diingini & mencemaskan nasib baiklah tiada apa yang serius berlaku. Kami bergerak pulang awal pada pukul 4.30 petang kerana Kak Ain ada urusan. Walaupun sekejap tapi tetap seronok juga 😊

alert pada papan tanda kecil comel ni ya !


 belakang lori pun jadi lah 😅


masa aku belum ready bhai 😂









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

hai semua. terima kasih kerana singgah sini. tinggalkan komen di sini,1 pun dah okey tau? salam sayang dari Mieya..