selamat tinggal :')

hai semuaa . salam rabu :') .. hari ni hari ke dua aku di rumah akak aku . maklumlah , dah habis belajar kan ? sedih nak tinggalkan kolej, pensyarah & kawan-ii di sini . semalam aku dah "check out" bilik . hmm . sedih nak meninggalkan semua tu . rasa macam tak cukup 3 semester dengan diorang . di tambah lagi dengan cerita-ii panas , misscomunication yang jadi kebelakangan ni . ada hikmah apa yang jadi ni kan ? sekurang-ii aku tau mana silap aku . mungkin selama ni aku berubah , aku tak ambil tahu & tak alert tentang perasaan orang lain . mintak maaf & terima kasih sebab sedarkan aku . aku harap lepas ni dah 0-0 . maklumlah , last day aku dah buat meeting mengejut . buat soal siasat . buat "bicara hati ke hati" . kiranya buang yang keruh , ambil yang jernih . bagi "dia" yg membawa cerita yang bukan setakat cerita / fitnah akhir zaman tu , ketahui lah yang aku dah maafkan kau . sebagai orang yg lebih tua sepatutnya dia yg jadi pendamai , tapi sebalik nya pulak yang berlaku . waalahualam . tuhan yang tahu .

tak mahu cerita panjang lebar pasal benda yang tak best ni cuma nak tunjukkan sedikit memori bersama family kkkt :')


my classmate for 3 semester . i'll be miss u all :'(














roomate :'( NUR ZAHARAH BINTI ABDUL WAHAB .


terima kasih & good luck 4 junior (SPL 2 , bakal SPL 3 )

setiap pertemuan pasti akan temu detik perpisahan , walau kini terpisah kenangkan lah saat indah sebagai penyembuh rindu :'(

2 ulasan:

hai semua. terima kasih kerana singgah sini. tinggalkan komen di sini,1 pun dah okey tau? salam sayang dari Mieya..