white water rafting @ ulu slim perak :)


Hyepp ! hari ni berblogger lagi J
Hari ni waa nak story sikit pasal aktiviti kitorang masa kat ulu slim perak untuk aktiviti white water rafting. Seronok !! kami bertolak malam 22 mei 2014 , dan balik 24 mei 2014. perjalanan dari kolej dalam 8 jam . first memang takut la kan ? tapi bila dah start buat white water rafting tu , rasa seronok pulak . tak puas rasanya buat aktiviti . kali ni kami dengan kolej komuniti pekan . so , jom tengok aktiviti kitorang di sanaaa ~

kami :)



sebelum aktiviti water rafting ~

perkampungan orang asli ~


kkkt . kkp




white water rafting terbaekkkkk !

 SEWANG !
NO 1 Persembahan .. wuu :3

Kami :)



okayy laaa , tgok gambar pun dah cukup laa ea . nak citer panjang-ii pun bukan korang baca pun kan ? hahaha . ok laa .. byeee ~

2 ulasan:

hai semua. terima kasih kerana singgah sini. tinggalkan komen di sini,1 pun dah okey tau? salam sayang dari Mieya..