4 hari 3 malam @ pulau tioman Pahang .

Hai semua :)
Nampak tak tajuk kat atas tu ? He he ! Sebenarnya aku & kawan-ii ( trip kolej ) pegi ke pulau tioman . 4 hari 3 malam di sana . seronokkk ! Kami bertolak ke sana pada hari selasa ( 6 mei ) - semalam ( 9 mei 2014 ) .

Aktiviti-ii di sana memang seronok laa . antaranya berkayak , snorkeling , teori memancing , mystery night walk , mandi laut , selfie * Haha . alaa , sembang pun tak guna kan , baik tengok jer gambar nya . hihi . taraaaaa ~

















Snorkeling @ pulau rengis .

















Ni la antara aktiviti-ii di pulau tioman & lepas ni ada white water rafting pulak di ulu slim Perak ! Enjoyyy

posted from Bloggeroid

3 ulasan:

hai semua. terima kasih kerana singgah sini. tinggalkan komen di sini,1 pun dah okey tau? salam sayang dari Mieya..