sepetang di cameron highland, pahang :)


biar gambar berbicara ~




hello , i'm here @ cameron highland , pahang :)


hai :)

moh ler kita ngeteh dulu ye :)





shopping timeeee ~



 hello :D

white water rafting @ ulu slim perak :)


Hyepp ! hari ni berblogger lagi J
Hari ni waa nak story sikit pasal aktiviti kitorang masa kat ulu slim perak untuk aktiviti white water rafting. Seronok !! kami bertolak malam 22 mei 2014 , dan balik 24 mei 2014. perjalanan dari kolej dalam 8 jam . first memang takut la kan ? tapi bila dah start buat white water rafting tu , rasa seronok pulak . tak puas rasanya buat aktiviti . kali ni kami dengan kolej komuniti pekan . so , jom tengok aktiviti kitorang di sanaaa ~

kami :)



sebelum aktiviti water rafting ~

perkampungan orang asli ~


kkkt . kkp




white water rafting terbaekkkkk !

 SEWANG !
NO 1 Persembahan .. wuu :3

Kami :)



okayy laaa , tgok gambar pun dah cukup laa ea . nak citer panjang-ii pun bukan korang baca pun kan ? hahaha . ok laa .. byeee ~

k.a.m.i @rio to malaysia

hyepp ! hari ni nak update gambar masa karnival rio to malaysia , rio de kota tinggi 15 -17 mei 2014 di padang kerajaan kota tinggi . jap ehh ~




kumpulan tulang MLM #caricature


azrul RL


baloon time ~




kawan-ii :)


konsert rio to malaysia


hyperact ~


azlan & the typewriter


fourteen :)

haa , ni laa antara yg aku bole update ! buzy buzy . ni pun curi masa untuk update blog dlm kelas . esok kena gi ulu slim perak utk white water rafting . ada prgram kerjaya , bowling & kena buat kertas kerja untuk paintball pulak . okayy byeee semua . adiosss . jumpa lain kali yaaa :D

posted from Bloggeroid

4 hari 3 malam @ pulau tioman Pahang .

Hai semua :)
Nampak tak tajuk kat atas tu ? He he ! Sebenarnya aku & kawan-ii ( trip kolej ) pegi ke pulau tioman . 4 hari 3 malam di sana . seronokkk ! Kami bertolak ke sana pada hari selasa ( 6 mei ) - semalam ( 9 mei 2014 ) .

Aktiviti-ii di sana memang seronok laa . antaranya berkayak , snorkeling , teori memancing , mystery night walk , mandi laut , selfie * Haha . alaa , sembang pun tak guna kan , baik tengok jer gambar nya . hihi . taraaaaa ~

















Snorkeling @ pulau rengis .

















Ni la antara aktiviti-ii di pulau tioman & lepas ni ada white water rafting pulak di ulu slim Perak ! Enjoyyy

posted from Bloggeroid