jangan bacaaaa :p

Hyepp ! apa khabar readers ? ohmooo , I miss you all *gaya gedik mintak penyepak .. HAHA . hari aku nak story sikit la pasal aktiviti-ii kat kolej , kat luar dll . cehh , macam sibuk je , macam  buzy je :P

Sepanjang minggu ni , tak la buzy sangat . kelas macam biasa , kelas renang pun macam biasa . makin terrer jugak laa . HAHAHA . terer sangat *rolling eyes (-_-!) tapi dah okay la sikit-ii . dah cuba buat water confident di tempat dalam . hmm seronok ! dah sukaaa dah ni berenang . thank you coach . hmm , kulit pun semakin hari  semakin HITAM berseri *bukan semakin putih berseri  . terkupas jugak la kulit muka ni  , badan pun gatal-ii kena air klorin kolam tu . tapi nak buat macam mana , cari ilmu baru kan ? lagi pun memang seronok apa belajar berenang . saya suka , saya suka :D

Lepas tu ada jugak la merayau dengan member-ii , nak beli baju & make up laa katanyerrrrr . untuk kelas etika kerja sebenarnya . aku bab –ii ni memang failed lah . nak buat achaner kan ? sedeyhh .. HIHI. Masa cari barang ni , waa terjatuh cinta pulak dengan bag di padini . ohmooo . harga rm 89.00  gulppp . mahal kan ? untuk orang lain memang murah , tapi untuk aku mahal bangettt tu . HAHAA . so , aku tahan & sabarkan lah diri ni. kena hidup ikut kemampuan kan ? ada jugak kemeja di padini tu rm 88  2 helai ,  cantik .. tapi aku tak beli jugak . aku cuma merayau-ii & tengok kawan-ii I shopping jer . aku beli kemeja harga rm 29.90 saja . okay la tu , daripada tak pakai baju langsung kan ? I bersyukur you J



Dan , ini semalam punya cerita  *19 april 2014

Hari ni kami pergi ke PERSADA johor . wuuuu * sebenarnya ada seminar dengan Mejar Dr Faiz Khaleed . alaaa , angkawasan tu … Dr faiz datang sebelah petang , ada bicara santai dengan Dr Faiz . Yang waa nak bagitau sebenarnya , waa dapat berselfie-ii dengan dia . HAHAHAA . exited kan ? aku pun tak tau la macam mana boleh kan , tapi masa tu semua sibuk naik atas stage , nak bergambar dengan dia . kawan-ii 1 kolej semua dapat ambil gambar ramai-ii dengan dia . aku sorang yang tak dapat sebab semua sebok main tolak-ii . sedihkan ? dan tiba-ii tanpa di sangka-ii aku berdiri betul-ii di sebelah nya . HAHAA . orang lain semua datang ambil gambar dalam group , ada orang announce lagi “okay , next group” .. aku dah alang-ii berdiri kat sebelah , apa lagi .. dengan excited cakap “ Dr , nak selfie” . HAHAHA . Dia pun okay , layan . siap tolong pegang henfon & tolong aku ambil gambar lagi *maklumlah  tangan aku pendek , tak semua muka kami masuk dalam camera tu * dia cakap , ehh kena jauh lagi camera ni . so  dia tolong ambil gambar . HAHAA . jadi , you all scroll ke bawah yaa ! ni la gambar-ii nya :3



k.a.m.i


@ persada Johor


selfie dengan Mejar Dr Faiz~



k.a. m.i :D


hyeppp blogger semua . apa khabar ? 
lama gila aku tak update apa-ii kat blog ni . kalau boleh berhabuk memang tebal lah habuk blog ni kan ? 
hmm , aku tak sampai seminggu pun datang masuk kelas . lama aku balik tawau , cuti .. tenangkan kepala otak ni , jumpa kawan-ii sekali dengan kenduri arwah bapa yang ke 7 & 20 hari . 

banyak benda yang aku tertinggal & yang aku tak faham , ya laaa dah banyak tertinggal kan ? 
tapi tak pa laa , slow-ii kan ? yang aku nak cerita jugak pasal kelas renang semalam . huru hara . maklum laa aku ni penakut air . kat air cetek pun lemas . ntah berapa tan air klorin dah ditelan . HAHA . coach latif yang ajar renang * p/s : bapa najwa latif wooo . HIHI :3

hmm , tapi okay laaa . walaupun aku ni ada masalah dengan air tapi dah boleh berenang dah walaupun 1st time . boleee laa sikit-ii daripada tak boleh langsung kan ? sebenarnya aku tak sangka aku bole terapung atas air .  cuma backstroke je yang "gagal" . penat gilaaa lepas berenang . memang rasa nak tidurrr jer . ada 7 sesi lagi lepas ni . hmm , insya Allah aku bolehh !! jappp update gambarr dulu ehh ..



otw ke sekolah sukan tunku Mahkota Ismail , Bandar Penawar .
bersama En Sadi , En Madi , Noh & En Azhar ~





selepas swimming :)


sebelum itu , sempat jugak tambah ilmu baru .. HAHA
buat pin tudung  (kerongsang) , key chain , siap buat cover phone sendiri *walaupun tak lawa tapi kiranya hasil tangan sendiri laa .

taraaaa . ini lah hasilnya ~

sempat jugak berselfie- ii dengan budak-ii kelas . HAHAA ~
comelkan -_-!
Noh , mieya , zara & en sadi :)

kebetulan memakai baju yang sama . wink wink :D
mieya & my best briend foreverrrrr .. perkenalkan NOHHH . 

HAHAA . okay laa . setakat ni dulu laa story saya . lain kali i update lagi . 
byeeeee ~