:)


yeayyyy ! dah habis final exam semester 2 . rileks dulu , tapi dalam masa yang sama kena cari tempat untuk buat practical untuk sem 4 ni . hmm , ntah la . aku nak pilih kat mana . johor ke sabah ?? tapi rasa macam best kalau pilih sabah . lagi banyak peluang kan ? 

erhh , tinggalkan kejap pasal tu . aku nak update pasal pertandingan badminton sebenarnya . 6 februari 2014  kami ada buat anjuran pertandingan badminton tertutup . hmm , nak cerita pun aku dah lupa nak cakap apa sebab dah lama programnya . tadi baru buat post mortem pasal badminton dengan pensyarah  .. tu la tercetus idea nak update pasal badminton ni . yang pasti aku main beregu wanita & beregu campuran .aku tak tau macam mana aku bole main sebab aku memang TIDAK MAHU main. sengal kan ?? lepas tu , dua-ii game tu aku kalah .. aku memang tak pandai main beregu . so , nasib la siapa yang nak beregu dengan aku.  hahahaha .. 





sebelum pertandingan badminton ~


semasa pertandingan ~

 yeayyy ! ni lah pemenang-ii nyaaa .