apa eh ?


holla .. apa khabar semua ? *krik krik ~
eh , tak da orang ke ? sedeyhh .. lama dah aku tak mengupdate entri di blog ni .. sekarang ni pun tengah bersin-ii sambil update entri , maklumlah blog ni dah lama di tinggalkan. berhabuk dah .. 
hmmp , apa yang aku merepek ni ??? ayyoo !! 

sekian lama tak menulis entri , rindu pulak rasanya . kebelakangan ni memang buzy gilaa .. hmm , assignment banyak * ni bukan mengeluh ye * lepas tu , ada trip-ii luar lagi . nak ke rompin 12-18 disember ni . ntah jadi ke tidak sebab sekarang kan musim hujan + banjir . so , tengok lah nanti macam mana kan ? lagipun aku kan dah pindah , kat bilik tu mana ada line internet . di kolej & di rumah akak aku boleh la aku update mana yang patutkan . nanti kalau aku tak update apa-ii entri ada pulak yang rindu kan ? mungkin ada yang sangka , aku dah tiada lagi di dunia ni .. cehh , ayat poyoo kan ?? haha . aku ada ke tak da sama je kan ? macam angin , ada atau tak da orang tetap tak nampak .. hihi :3

hmm , aktiviti taklah banyak sangat , cuma assignment jak laa yang ada . hari sabtu ada jugak la dinner di taman daiman . peserta-ii duta damai. tu pun tak ramai yang datang. tapi okay laa , makan free lagi .. haha .. walaupun aku tak pandai menelan spageti, taco * makanan mexico kot , tapi aku bantai & telan sajaa la .. biasa la , lidah melayu .. nak upload gambar pun , gambarnya tak da pulak dengan aku .. so , lain kali lah ea aku upload gambarnya .. ideaa aku pun dah kering .. tak tau nak tulis apa lagi ni .. so , setakat ni dulu la yaa syg syg semua .. ok bye-ii .. muah muah :*

1 ulasan:

hai semua. terima kasih kerana singgah sini. tinggalkan komen di sini,1 pun dah okey tau? salam sayang dari Mieya..