Isnin, 25 November 2013

program sehati budi mulia @ gunung panti :)


heyy semua .. fuhh . dah berhabuk aku punya blog ni .. alahai , mati laa nak .. mieya buzy sangat-ii .. *buzy ke ? sebenarnya lepas pindah rumah , line tenet takdak .. kesian kesian kesian .. hari ni , awal-ii pagi aku sanggup gi kolej untuk cari maklumat untuk assignment ku & update entri laa .. orang pertama sampai tu .. hahaha .. pacik guard pun naik heran .. aku sebenarnya mau update pasal akitiviti kolej hari tu, PROGRAM SEHATI BUDI MULIA .. aktiviti perkemahan tu di buat di homestay kg temenin baru . 3 hari 2 malam di sana . hari pertama tidur dalam khemah (makan makanan tentera ) hari kedua kami diagihkan ke rumah keluarga angkat. hmm ,antara akitiviti-ii  nya : mendaki gunung panti , bermain permainan tradisional, gotong royong , dan aktiviti hari berterima kasih .. program ni lama , tapi aku baru dapat update entri kan ? so , idea aku nak tulis blog pun hilang .. tak pa la .. kita biarkan gambar berbicaraaaa ..
check it outttt ! 



sebelum aktiviti @kolej komuniti kota tinggi



masak makanan askar !

senam robik sebelum mulakan aktiviti mendaki gunung panti :)


perjalanan  sebelum memulakan pendakian !!




 pendakian bermulaa ..



en sadi * sarawakian
we are Borneo :D



no 8 :)


Turun gunung , melahap nasi ambeng :)


 aktiviti malam : aktiviti permainan tradisional & karaoke 




 taklimat sebelum gotong royong & info mengenai pokok getah 


mieyaa :)



mohh lerr kita bergotong royong :)

hari penutupan :)



mieya , mak angkat*hajah tuminah, zai

kak dina, mak angkat*norlela, mieya,mak* hajah tuminah 

 hari berterima kasih :)
@ balai polis kota tinggi

@ klinik desa 

 @ balai bomba

dah sampai kolej


lepas ni banyak aktiviti lagi .. nak ke rompin 12 - 18 dis 2013 untuk kelas rekreasi darat & 5-7 disember 2013 nak ke kuala lumpur untuk kelas komentar pemandu pelancong .. dengar cerita laa* tu pun kalau betul lah kan , aku,linda, pian & ewan dihantar pegi langkawi untuk program eco challanges .. kalau betul seronok jugak .. hahaha .. doakan lah kami boleh "melalui" semuaa cabaran & dugaan ni tauu :)

1 ulasan:

hai semua. terima kasih kerana singgah sini. tinggalkan komen di sini,1 pun dah okey tau? salam sayang dari Mieya..