hari ni ~


hello readers ? apa khabar ? haa , hari ni baru ada idea update blog . tu pun sebab hari ni*khamis, 27 jun 2013  ada sesi orientasi . pelajar SMK 2 *nature guide dengan SKK yang aku nak ambil ni . hari ni jugak siapkan fail & masukkan assignment miss elle . so, miss elle & puan su punya assignment dah settle . cop & tandatangan pun dah . tinggal dari puan yan jak . 

hari ni jugak hari last untuk budak kelas . senior kan ? miera & suha . budak laki lak azam , dayat & shah . sedih la sebab baru kenal dah kena pisah . macam pelik pulak kan ? dah biasa la dengan miera , suha & nana walaupun aku tak rapat sangat dengan diorang . nana , akmal , encik saleh & cik razak pun lain kelas . nana & akmal pun dah final.

 lepas kemas-kemas fail ,dah nak balek ada la pulak drama . haha , sedih la sampai nangis-ii .. aduyhh ! lumrah . bertemu untuk berpisah . dah kenal kan , trip sama-ii , makan sama-ii . mana aku tak sedih .. haha , suha pun nangis jugak , miera jak yang tak nangis tapi masa dalam lif tu dah berkaca-ii jugak mata . hehee .. tak pa la , siapa suruh aku masuk kolej lambat , setahun rehat dekat rumah lepas spm kan ? sekarang dah terlambat . so , untuk diorang semua , semoga maju jaya & lepas keluar ni dapat kerja yang elok . in sya Allah :) 

miera , nana , suha & aku :)

masa jerebu pun bole main doktor - ii .. 
hahaha :D

hari sukarelawan (kot)
aku , suha , nana & miera :)

kak shila , mieya , nadia , suha , miera , nana , azah & puan ina :)
@ terengganu

kolej komuniti kota tinggi @ pulau perhentian ~

dari bawah : mieya , miera , suha & nana 
@KL

@zoo negara 

bersama mereka @ masjid biru / masjid sultan salahuddin , shah alam :)



depan : shah , azam , dayat , akmal 
belakang : encik razak , miera , nana , miss elle , puan hani , puan su , suha , mieya & encik saleh .
(dari kiri ke kanan yoo )
@ stadium shah Alam 

2 ulasan:

  1. bertemu dan berpisah adat..harap2 jangan lupa kontek kwn2 walau dah berjauhan...

    BalasPadam

hai semua. terima kasih kerana singgah sini. tinggalkan komen di sini,1 pun dah okey tau? salam sayang dari Mieya..