SIMPLE GIVEAWAY BINTANG MENCARI CINTA BY CIK AKAK

 
 
Mieya nak join segmen ni setelah sekian lama tak join dalam sebarang segmen kerana sibuk dengan aktiviti kolej.
tafsiran cinta pada Mieya
cinta itu adalah luahan perasaan. perasaan ingin di sayangi dan menyayangi. tapi,tidak semua cinta berakhir dengan kebahagiaan,cinta yang hakiki adalah kepada Allah SWT dan rasulNya. cinta kepada ibu bapa adalah lebih berharga.

oleh kerana follower blog mieya masih sedikit lagi,so,mieya tag sesiapa je yang baca entri ini untuk join GA ni ye? GA 13-17 Mei 2013.

8 ulasan:

  1. gud luck untuk awak..dan salam perkenalan dari saya..:-D

    BalasPadam
  2. salam ukuwah, datang dari segmen yang sama. done follow.. ^^

    BalasPadam
  3. Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


    Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

    BalasPadam
  4. all the best!
    dtg dr segmen yg samaa.
    salam ukhwahhh =)

    done follow #143

    BalasPadam
  5. berkunjung dari segmen yg sama..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    BalasPadam
  6. Singgah bw dan follow sini..jom follow me back ya kalau sudi..:)

    http://qasehreena.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    BalasPadam

hai semua. terima kasih kerana singgah sini. tinggalkan komen di sini,1 pun dah okey tau? salam sayang dari Mieya..