SEGMEN SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

 
 
join segmen Cik Mimie Najib (klik nama) yang berlangsung sehingga 31 Januari 2013
Nama : Amira Arbain
Tarikh Lahir : 27 September 1994
JoM sEmArAkKaN dUNiA bLoGgInG
 

hari pertama , it's killing me :|


hai semua . apa khabar ? ada masa sikit untuk update blog tercinta . huhu . 
masa aku tengah tulis blog ni , aku baru jak lepas cari maklumat untuk kelas hari ni . hari rabu ni ada lakonan . assignment hantar minggu depan . garu kepala beb ! apa daknya , masuk-ii terus bahagi kumpulan untuk lakonan n assigment . ternganga aku di buatnyaa , hahahahaharaammmmmmmm aku ta paham !

sebenarnya ni kali ke dua aku g kolej . pertama kali jumaat lepas . tu pun x belajar . x sampai sejam kot aku di sana . tadiiiiiii , fuhhhhh . penat dak terkira . aku pun x taw kenapa . mungkin lama x belajar kot . hahaha . 
sepatutnya kelas mula jam 9 , tapi tadi lambat start . dlm 09.30 pgi la gitu . lepas bagi penerangan pasal TRANSFER  n TOUR  kelas pun stop jam 11.10 pg ( opss , sebelum tu miss L bagi assignment berlambak-ii , haddoi -..- ) dari jam 11 tu kami cari makanan n singgah rumah sewa nana . makan n tido2 d sana . jam 2 sampai jam 4 xda satu pensyarah pun masuk . di bagi pelepasan untuk bincang pasal lakonan n assignment kami tu . aku satu kumpulan dengan en salleh , azam , akmal , dengan mira .

 masa mula-ii masuk , ada 3 org kwn panggil . duduk sebelah dorang . borak-ii . nana , suha , n mira . kami ber4 jak girl , yang 6 lagi lelaki . tapi semua sporting laa . dak sombong langsung . yang lain shah , dayat , akmal , azam , en razak , n en salleh . semua ni senior-ii ku . aku lah yang tersangat junior di situ . cuma aku n akmal jak yg satu umur . batch 94 , tp dia dikira senior laa . masuk awal kan  ? paling malas masa aku di suruh kenalkan diri depan kelas . WHFishhh ! miss L  punya pasal la ni . hhaha . ada soalan2 lagi . nasib baik laa c shah tu , masa dia d suru tanya soalan untk aku dia cuma buat muka serius n cakap "duduk"  . haha . macam bos . btw , dorang semua sporting . aku yang belum dapat biasakan diri . aku rasa susah mau rapat , maybe sebab dorang matang kot . ya laa , aku kan paling muda belia di situ ( batch 94 ) .  mira n nana banyak tolong aku susun fail . hari pertama dorang semua da panggil aku mieya . susah kan mau beza , ada dua mira di situ . hehehe . 

ok laa, aku punya tahap keletihan ni maksimum suda . mau rehat . oh ya , lupa pulak mau kempen , aku ada beli jersey harimau malaya yang baru tu laa tadi . hohoho . ok ok , takat ni laa aku cerita , ada masa aku update lagi okey !